Thursday, January 7, 2010

Murah pun murah

Mari mengenal brg yg elok...Saya mempunyai kulit yg sangat sensitif. kalau panas cepat merah merah. Memang kena over sikit bila cari barangan utk kulit...

Saya pakai cream ni sblm ni...sebulan dua mmg elok tapi last2 kulit da imune. tak jadi hape da. Tapi saya pakai essential foam bath dermalogica sgt bagus. bagi ketenangan n stress relief. tahan lama n amat menyenangkan.

Kulit saya sgt tidak sesuai dengan lotion dari L'Occitane. Baunya sangat best tapi xde ape jadi pun kat kulit saya...
Ni beli kat mark n spencer. dari 10 sy bagi 2 je la..Harapkan bau je best.
Royal Albert ni pun sama je ngn mark n spencer. Tapi baunya sgt mengasyikkan. Mimpi kejap.
Ni adalah stress relief oil. Saya sgt suka. Bole hilang pening n stress. Kalau xbole tido...deep breath 3 kali ngn oil ni pastu lena...Apply kat body pun bole.
Tapi baru2 ni my husband suruh try pakai dia punya lotion klasik ni. Bila saya pakai beberapa hari sgt mujarab. xde gatal2 or merah2 kulit. bila scrub masa mandi kulit jadi bersih. Sungguh tak sangka sesuatu yg murah mcm ni amat bagus rupanya...
Sgt berterima kasih ngn suami saya...opppsss...ke dia yg kena terima kasih ngn saya sbb da save budget...huhuhuh..

4 comments:

*ayu the sun* said...

seriusly??
kulit ina semulus bayi laaa..

jeles!

ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!

Arlina Rosli said...

xde la mulus. tp better la dari pakai yg fragrances base. bau je xbole jalan ngn ina. walaupun suka bau tp kulit kering mmg xsuka...ats? nnti tgk.

wAnNi: my colourfull life said...

yup..johnsons baby lotion mmg ttp dihati...

wAnNi: my colourfull life said...

johnsons baby lotion ttp dihati...huhuhuhu