Wednesday, February 3, 2010

1 Pengguna 1 Suara



Betullah kata org bandingkan harga bila nak beli apa2. Tp mcm biasa sy ni jenis yg kdg2 peka kdg2 hampeh...Baru2 ni saya ajak my husband pegi Tesco Extra sbb bukak sampai kul 12mlm.

Hampi2 pengsan tgk harga susu kegemaran saya ini... Kalau kat Tesco ni harga nya cuma RM4.58 je, tp kalau beli kat convinience store harganya adalah RM6.00. Jauhh tuuu! Lepas ni kena selalu bandingkan harga ye dolly-dolly semua.

4 comments:

Cik Wanie said...

mmg harga2 kat tesco jauh lebih murah dari tempat lain,
sbb tue wanie selalu ke tesco,
sbb wanie tahu murah,
hihihihi:)

selamat datang ke tesco,
tetiba kannn:)

Ceera said...

tesco kalau mahal, memang bukan tesco lah.. =P saya pun jenis malas nak bandingkan harga.. ciput rajin, keh keh keh..

:: vErde+hAzizi :: said...

erksss...i jaranggggg (mcm tk penah jeee) compare price2 ni...huhuhuuhu...tp i shopped in teesco...so a gd choice la tk...huhhuhu

Arlina Rosli said...

wanie: ye ke? baguslah kalau mcm tu... save byk jugak kan?

ceera: akak pun malas. tp sbb slalu gak beli susu tu sekotak kt petrol pump tu yg prasan tu.

verde: hehehe...i jrg gak tgk harga...dan jarang g tesco slalu g cold storage sbb byk choice of fattening food...hahahha...tp bila da tau harga cam tu..dangggg!