Wednesday, December 23, 2009

Sorry!

Sorry kwn2...agak lama jugak tak update blog ni kan... teramat busy dgn academy n melayan adik2 dtg bercuti kat sini baru2 ni...

Ni adalah produk redglow.Insyaallah lepas ni nak tambah lagi produk. Skrg ni tgh test pakai sdiri dulu..

Ni adalah tempat belajar. Sesiapa yg berminat nak belajar estetik n beauty bolehla mengambil sijil 6bln ke setahun. Tajaan disediakan bersama dengan elaun lagi...lepas abis belajar bole keje sbg jurukecantikan or juruestetik or tenaga pengajar or jadi usahawan...

Seronok belajar kat sini sebab redglow merupakan satu2nya akademy kecantikan yg menawarkan subjek mengandam secara pro...
do visit: redglow-portfolio.blogspot.com

1 comment:

farish H said...

akkk nk mekap tuk ajl! hehehe