Wednesday, December 2, 2009

Its December!

Cepat betul masa berlalu. Another December? Dah nak masuk tahun baru. Azam tahun ni semua da tercapai ke? Saya? Ada lagi yg masih belum tercapai. Kena usaha lagi... Apa yg best dengan disember? Ohhhh! Pastinya Year End Sale. Mana2 pun sale. Tapi saya rimas sbb ramai sgt org kat Mall. School break mmg menyesakkan. Waktu2 nyaman saya tgk movie pun kena queue nk beli tiket...Tak suka Tak suka Tak suka!!!

Opppps! Jangan selfish please! Okei. Nak shopping pun kena berpada2 sbb saya kena berjimat cermat skrg ni.

Lately thru Facebook, ramai sy jumpa kwn2 yg lama lost contact. Dan terima soalan2 menimbun... Ada yg rimas nk menjawab. Pasal ex-bf zaman sekolah rendah pun mau tanyaaa kaaa? Haiiyooo! Apa soalan yg korang rimas nak dengar or malas nak jawab or menyirap je bila dengar?

2 comments:

lily lotus said...

selamat set azam baru lain pula ;)

Arlina Rosli said...

tq dear... tgh perah otak ni nk azam apa pulak.