Saturday, November 14, 2009

My Husband's Ex


Hahaaaaa... Funny isnt it? Macam mana korg kalau jumpa gambar ur husband and his ex? What do u feel? Bagi saya okey saje. Cerita lama. Cuma masa found out still ada gambar kat dlm album umah MIL, saya rasa nk tergelak. Sbb my husband ckp da tak ade simpan gamba2 dah. Saya tergelak sbb sy igt kan perempuan tu cantik. rupanya langsung tak... Hahhahaha! Bukan nk ckp org tak cantik atau perasan cantik, tapi tht girl pernah call saya n ckp sarcastic sgt... Siap ckp buruk2 ttg my MIL.Freak girl!

p/s:temp only

1 comment:

Abby said...

haha gambo konyok doh...ET