Monday, November 2, 2009

Lately

Kebelakangan ni tak tau nk wat ape. Keje byk tapi xde mood. Dah tu kena berjimat sbb akhir tahun ni lambat sikit dpt payment n byk pojek on progress... Sgt tertekan sbb kena jimat.Tak boleh shopping. tensionnnnnn! Mmg saya bukan seorg yg pandai berjimat cermat. teruk betul! Siap boleh nangis laa... Tekanan! Boleh je nak shopping tp rasa bersalah sgt. Tapi bila ditahan2 bole jadi depress gile2! tolong kena g rehab!

Bershopping ala kadar je. Beli mineralize blusher 2 n eyeshadow...SOb Sob Sob!!!

Cun gak warna rambut Jennifer ni kan...Yang di makeup tu my youngest sister baby n baju biru tu kak ita.

Hahahahah! ini sebenarnya gamba smlm. Saya spend masa kat umah mother in law. Pastu budak2 ni nak mkn kek. My BIL belikan Ice cream Black Forest cake ni... Cedappp! sbb ada gamba dora. Hehehh! Tak de bday sesape pun tapi layankan aje bebudak ni siap nyanyi lagu Happy birthday n they blew the candle lagik!




No comments: