Tuesday, October 20, 2009

Kisah Birthday

Event: Birthday Party
Venue: Carlton Holiday

Kisahnya birthday anok Pokcik Ahmad yg bernama Ashraf dan celebrate skali belated birthday Annur Najwa...Makan2 dan gelak ketawa secara bersilih ganti.

Ini dia birthday boy n girl...Girl?

Sempat snap yg najwa punya je sbb lepas tu dah excited makan2 sampai berpeluh. hilang semua mekap sayaaaaaaaaaaaaa.
Suami saya terkeluar dari tema sbb datang lambat. Baru je balik dari Penang masa ni.

Ini anok sulong Pokcik Ahmad ni. Gorgeous n sweet. Namanya Yana.

Ni anok kesayangan Pokcik Ahmad. Comel n cute mcm saya sbb pipi kita sama tembam. Namanya adalah Sheera.

Najwa n Yana. Dorang ni ngada tau...

Putih konon! Muka Adi mcm dok cukup nasik je. Sian abg ngoh sheera.

Ngada sikit. tapi anok bongsu Pokcik Ahmad ni mcm kena paksa je.

Waaa. Stylo tu Asyrol n Adi.

Ni time menahan lapo tapi senyum tetap mesti.

White Theme. Ok jugak sebenornya pakai kaler putih ni cuma saya kurang konfiden bila pakai All White. Bergambo ngn To' Puan Norliza...

Ini iron lady ni. Body cun abis... pas ni nk kena berguru la ngn mokcik ani.

Bodek sikit ngn Pokcik ni...

4 comments:

farish H said...

sdapnya cupcakess!

Liyana Safra Zaabar said...

putih n pink,comel skali,first time tngok anak sulung MB.hehe

lily lotus said...

cantik2 semuanya dalam ni...

aii, salam kenal from me..lily lotus
..have a happy day ;)

http://myrillys.com

Arlina Rosli said...

to farish: anddd fattening too.

to yana: comel gumukss...

to lily: tq... selamat berkenalan.