Wednesday, October 21, 2009

3rd-Open House

Salam, cerita da lapuk tp baru je ada masa nk update. Kalau u da baca ini blog,blog dan blog...Mesti da tgk gambo2 nya.


First of all we(me, my husband n najwa) wud like to thank all of those who lend us both of their hands for our open-house-event.


Sorry tak boleh nk entertain semua sbb saya kena food poisoning sebenarnya. Daaaaaaaaaaannnnn! Terima kasih pada yg sudi datang. Ini open house yg ke3 saya. Tapi ni satu2 nya buat kat KL.


Cake ni di import dari Terengganu.

Cookies yg tgh di susun.

Yang ni dah malas nk deco2.

Ruang makan. Rest n Relax.

Tuan umah. Hihihihii... Gambo ngn suami tak ade sbb suami sy busy sgt dan tak sempat tukar baju Melayu.

5 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

amboi kak, tak habis lagi yer cerita ofenhouse yer...hihi...yg penting juadah malatop =D

farish H said...

sdapnya kekkk

*ayu the sun* said...

tq so much for having us!!
muah muah!

:: vErde+hAzizi :: said...

huhuhuhuhu...sedey tak dapat attend open hse u :(
dh jadi orang kuat for my brother in law nye wedg...insyaallah 4th open hse i dtg...hehehehe...

Arlina Rosli said...

to nuar: iyolaa ni lasst.

to farish: nanti akak bajne awk kek..

to ayu: tq muah muahhh!

to verde: heheh! no prob... sure wedding ur bro nanti superb hasilnya sbb ur open house pun all out... gud luck! 4th open house next yr ..hahahha.