Wednesday, August 26, 2009

Splurge your family...

Hai...takkan baju raya n outfit saja nak cantik dan branded. Cookies? Saya berkenalan ngn cookies ni since last year. Mmg heaven habisss... Saya tak pernah rasa cookies yg seindah ini. Harganya quite hiigh tp rasanya mmg bawak mimpi. Home made cookies khas untuk hamper VVIP. Pada yg suka chocolate or coffee or mayb suka hazel atau pun almond...mmg saya amat galakkan beli cookis ni. price range from 35-45/jar.

Saya dah makan makan sparuh balang snow almond and hazelnut dalam masa seminggu ni... bukan saya sorg la...saya suami najwa n adik. Heheh... Even sambil menaip ni pun saya mkn choc bar 3 biji...huhuhu! nak diet cam ne ekk..

8 comments:

omey83 said...

hi, 1st time singgah..salam kenal :)

*ayu* said...

perrggh... tngk rupa pun dah tau sedap.. uiii..

the kecik said...

ni mana nk beli? contact sape?

ohh.. memang mengoda iman = D

Arlina Rosli said...

to omeu: hai... nice to get to know u.

to ayu: mmg menduga habis...sedap sgt.

to kecik: ohhh lupa nk bg phone number +60133472832 (Norma)

Baby said...

thanx!

Mrs Tamziz said...

kak norma ke? last year pun kak ida beli ngan dia..mmg best...

farish sinclair said...

byknye kuehh kakk.sedapp

Nor said...

Salam -

Babe - kalau dah makan sepparuh balang...confirmlah sedap tu...heheheh.

Selamat Berpuasa !