Tuesday, September 1, 2009

MAC Attack

Lets attack... Ive bought almost 25 colors of eyeshadows...Phewwww!

10 comments:

Fadhlina Budiman said...

memang kena attack tu,dear.. =)

AmY-AdLi said...

omg !! banyaknyee !!
jeles2 ! hehe.
n banyak betul dapat sample free..
pegi mac mane yek? pemurah betul SA dier.. i g mac blanje seribu lebey pn x penah dpt sample byk cmtu...
isk..

Arlina Rosli said...

to fadhlina: lpas tu cek poket..kihkihkihh..

to amy: tu dlm gambo sikit je...ada lagi loose powder n liquid foundation... blanja 5k plus. tp SA ni mmg jaga kita org da lama da...:-)
nanti i kenal kan ngn u!

Nem0 o0h Nem0 said...

nti nak sopin brg makeup sy ajak akk je la..lalalal

gmbr akk tu nmpk pipi dah kecik.. ape rahsia? =p

Arlina Rosli said...

to nemo: ko ni perli ke ape?

:: vErde+hAzizi :: said...

gil*r banyak babeeeeeeeeeee!!!
n total dah leh dapat stu handbag dah babe...hehehe

Arlina Rosli said...

to verde: weeeheee...saya beli sbb guna untuk kelas mekap... hehehee...kelas PRO stat oktober. full time pun dah nak stat... kalau untuk personal use tak byk mcm ni.. heheh...handbag mmg nak...nak lagiii..

omey83 said...

wooo...banyak betol tu..bole rambang mate tak tau nak pakai mana 1 tiap ari..u attack mac before naik harga tu ke?

btw, i link u yer.

AmY-AdLi said...

oh.. patut la ..... 5k belanje.. fuiyo... byk gler..
i paling byk pn 1.8k gitu je... tu pn kalau x mintak sample.. mmg dier x kasik.. haha...
xpe2.. 1 ari nanti i nk join kelas akak la.. hehee

Arlina Rosli said...

to omey: yap yappp... heheh.. tq dear.

to amy: akak belikan utk kelas n student skali. tp jarang2 beli byk. tahun ni baru 3 kali beli byk2 cam ni.
mmg SA dorg kalau yg kita xbiasa mmg payah betul nk bg sample.apaaaa daa dorg ni..
come n join our class...