Wednesday, August 19, 2009

Koryo-Won

Tak pernah saya rasa daging yg chewwy and juicy seperti di sini..Try la rasa Bul Gal Bi Koryo Won. Sedapnya sehingga termimpi2. Tapi saya tak boleh selalu mkn sbb nanti bertambah la berat badan ku. Bulan Ramadhan ni saya dan suami serta ano nak kurangkan berat badan secara bersungguh2.
Saya selalu pegi di KLCC dan Garden.

Grilled! Onion! Marinated! To be ngap!

Macam2 ada. best sangat.apa lagi kalau bole makan ramai2 dengan famili n frens.
Memang muka tak bersalah langsung lepas mkn 2 sets of BulGal Bi. Tapi jemput2 dia pun sedap. Soup? sedap...

3 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

jom diet kaw kaw punye puasa nie nakkk...tp i taktau nk diet camne...muahahhahhaha

Arlina Rosli said...

dear verde...
u xperlu la diet.u xgemuk pun. i ni mcm kena pam ngn pam tayar je. huhuhu... u da sihat ke..alhamdulillah la.
i mmg kena diet...nyesal sgt biar badan naik lpas kawin konon nk getting pregnen...

rizz said...

sdapnyaaaaaa mkn2 hehehe