Tuesday, August 11, 2009

Gile Ketam!

Saya mmg suka sgt makan ketam. Baru2 ni tak tau mimpi apa tgh malam kami berempat mengigau nk makan ketam. jenuh pusing KL tapi tak tau nak mkn kat mana. last2 pegi kedai biasa Lala Seafood! 8 ekor ketam kita org ratahhhh! yummmy!

Ketam Kari. sangat sedap sehingga menjilat jarii..

Ketam cili lagi power! Makan sambil bergossip. itu la keje nya!

Ini la org nya... Ano n Yus. Yus is a fren from sekolah menengah. Keje best. manager. Kete besor tapi pakai tudung selebet! hahaah... She's single!

Ini muka yg salu ada kat blog saya. Imah, System Analyst! Keje yg sepatutnya aku jadi.betul ke ayat saya ni? saya sepatutnya sekarang jadi system analyst...Imah pun tension ngn keje dia tp puas sbb mmg suka buat system kan...tapi kalau ada due manjang mmg tertekan.... hahah!! rasakan!

5 comments:

rizz said...

cedapnyaaaaaaaaaaaaaaaa

linda said...

mak oii...

meleleh ayaq lioq cek...

Umi Rose said...

awat tak tanya kaki ketam mcm saya ni ha....

nak makan ketam kena gi Klang..Pelabuhan Klang...situ yg paling puas hati...lagi satu kat Bagan Lalang...jauh sikit lah..tp puas hati

MzRose said...

alaaa..ina...aku pun suka mkn ketam..wah..bestnya!!

hanimichi said...

huwaa...x ajak pong...