Thursday, July 16, 2009

Lady Driver?

Ada org tu drive kereta baru nampaknya...saya hanyalah jadi penumpang kerana tak siapa mau naik kereta dipandu saya...sob sob sob...nampaknya kalau nak drive kena bawak kereta sorang2 la kan?


Ini dia kereta nya...compact la utk dia...hahah! Tapi ini bukan lah isu nya...2-3 hari ni tak tau lah kenapa jalanraya di penuhi dengan pemandu yang ala2 mabuk air sejuk. kenapaaaaa? Most of them adalah lelaki. Kalau perempuan drive lebih kurang terus orang laki ni ckp"ooooooooooooh lady driver" "alaaa perempuan" dan bla bla blaaa. Tapi lelaki pun ramai apa drive mcm org takde lesen. Sakit hatiiiiiii!
Hey ladies! Pernah tak ada pengalaman mcm ni? Bila kita honk just nk warn dorg yg dorg masuk tanpa signal, ye laaa kita tgh speed... tiba dorg pulak buat muka bengang n honk balik. issshhhh!


6 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

u honk die balikkkk!
hahahha serious mmg slalu nye double standard...i hate it...
but driving in KL nie kene brani sket...so honk je die balik babe!

Nem0 o0h Nem0 said...

bestnyerr org tu ade kete baru,leh bw saya jejalan..hehe

takpe la kak,duk sebelah lagi best,xyah letih nak drive.. =p

Arlina Rosli said...

to verde: yapp...i honk dia balik. pastu dia honk blk...ishhh... angin. 1st time drive sdiri bout 10yrs ago kat KL ni mmg rase takut ...skrg bole drift..ahhahha...bila kita nk dating ni..

to nemo: aaaaa ahhh! tula. bila nk mkn2? oppps!

Yusra said...

besaunyer kete dia,bestnyer ada kete baru!

baik² arlina,takutnyer gengster jalanraya je...

Abrahyn said...

yup...kalao i, lps honk...i overtake dia pastu kasi satu jelingan manje...yang ado!
kalao terberani sket...i angkat penumbuk kat dia...hahahaha :P

p/s: i penah jd mangsa road bully tau...tpi i report polis...fuh, selamat mak ...

MzRose said...

ini mesti kete ano kan?