Monday, June 8, 2009

Weekend

Hold my hand n never let go! Wah wah wah! Last saturday sblm kita org ke PD mekapkn wanie, kita org mkn kt TGI. Mula2 cam best! pastu Muakkkkk sgt!
Ntah ape yg berlaku pada tekak kita org ari tu!




Inilah meals tht we ordered!
No caption sbb i jrg hapal nama food unless yg i betul2 suka cam yg paling atas tu fried MAC apa laa ekk...Hahahha!
Kawan seangkatan! menempah lemak n kolestrol n kegemukan sama2!

2 comments:

Husnaini said...

aku baru nak gi TGI smlm, tp dok jadi... nampak makanan mcm xbrape best pun. xde menu baru ke/special?

Na!!...camne nak naikkan semangat nak mulakan sesuatu ekk?! aku rase skarg aku makin lame makin kurang semangat la... camne mu hold on ngn biznes? aku bisnes sutera kecik2 nipun kdg2 aku rase mcm give up jek.. mls nak jual kat org specially org hok kedekut2 nak pakai sutera tp nak harga muroh2 n macam takut nak keluarkan duit takut kite tipu dia...nyampah!

Arlina Rosli said...

tapi best gop skali skala tgi ni! itu je la pun menu dia.

Its not tht easy to maintain biz. Mcm2 kena buat n kena sabo. Aku face mcm2 mslh dari dlm dan luor comp. tp as long as kita tau guna strength kita n grab opportunity, tau control weakness n careful wit threat...thn only kita bole berjaya!

Sabo usaha!
thts all...

semoga berjaya ngn sutera n scarf!