Wednesday, June 17, 2009

durian oh durian!








Apalah ertinya dunia ku tanpa durian!

Since i was a kid i mmg tak boleh tahan ngn durian. lots of cerita kalau ckp pasal durian...

Funny!

Masa i kecik my dad suka main dam ngn kwn2 (even skrg pun he still do!). So my dad brought me, adi n my cousin along...sbb kita nk mkn durian kebetulan sblh tempat my dad main dam...

sampai je terus serbu duriannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!

yeay! my dad ckp mkn la byk mane pun sbb he was busy dgn buah dam... Apa lagi.kita org mkn sepuasnya. byk gile! then kita blk umah dan badan mula rasa panas... mase tu arwah tok masih ada. tok tanya, byk mane mkn durian. and we answered: BANYAKKKKKKKKKKKKK!

she was like astaghafirullahhhhhhhh!

patutla badan panas n pastu kita org demam. Tok membebel kat my dad sbb biarkan kita org mkn durian byk...hehehhe!

4 comments:

Husnaini said...

owos! bestnyer... kalau mkn ramai2 best..

Ceera said...

dah la saya tengah teringin nak makan durian nie, hahaha..

teringin la sangat..

Arlina Rosli said...

to nani: burppp ramai2 pun best...

to ceera: akak pegi beli kat kg baru mkn kat situ!

Ninie said...

i love durian...dah 3 ari i blasah mkn durian hihi..nasib tak demam