Thursday, May 28, 2009

Sekali lagi!

Hai babe!
Mula2 i nk thank all of u yg sudi anta emel n leave msg kat chatbox. Sorry sbb ada yg xsempat nak reply. Sorry jugak sbb yg registered saje bole tinggal komen.

Sbb ada few emails yg mintak perkara yg sama n bg advise perkara yg sama spt:
1-suruh storikan lifestyle kat sini
2-suruh mkn itu ini n jumpa polan n polan utk dpt baby

I do appreciate semua tu. tapi kat sini i nk share dgn u guys yg i xde ape sgt nk citer ttg lifestyle. Im an ordinary person yg ada lebih dan kurang nya. Ada yg ckp my life mcm wonderland ...well, no im not! I am no Alice in a wonderland. Im Arlina. Yes ada mase sonok n ada mase down. Mcm manusia biasa yg lain. Tapi tq la sbb bg perhatian pada blog yg baru bertatih ni. Anddddddddddddddd one more thing! I do hoping to get pregnant n pray for tht. Tapi i xde la tertekan ke sedih ke yang terlampau sgt. Tapi bila mcm2 input dtg rase mcm stress la pulak. Anyway TQ very much!

lov u guys!

No comments: