Wednesday, April 29, 2009

End of another APRIL.

Our second April is gonna end. Time envy. Tak sedar dah 2 tahun? Tapi semua nya keep on rewinding in my head. Our wedding month(mmg sbulan kita org bersanding...fuhh)... Sbb kami bersanding sebulan. 4 majlis ...Tiring!!! happy!



This was the 4th event. pastu honeymoon...



I loveeee RED very much... Lepas sarung baju pengantin mengikut kemahuan my mom n my MIL...Akhirnya kami dapat pakai merah...



Comel sgt. Tapi hari tu zsempat menikmati keindahan semua ni sbb terlalu penat.





Sebelum majlis. neat n tidy! gamba selepas xpyh tgk laa. Pelamin by DR Fazley!

6 comments:

Ceera said...

sangat2 merah wooo..

cantik

Arlina Rosli said...

ceera jgn xtau akak sgt suka merah tau! satu opis warna merah...

Diana-k said...

sanntekk aa pelamin akak..
wowww tetiap minggu bersanding eh kakk..

ehhehee

sure penat giloss...

Arlina Rosli said...

hi yan...
mmg penat tp semua nya berlalu mcm mimpi je...nnti awk nk kawin meh la akak tolong..fun wat keje kawin ni.

the kecik said...

wahh.. cantik tul merah tu. nnt bleh buat entry psl honeymoon lak. hee.. fazley pun dh jadi wedding planner ke skang? ref to prev post.. no la.. bukan cam alleycats. mayb penah jupe kot kt trg. tu yg cam pernah tgk = D

Arlina Rosli said...

hi kecik:
no.dr fazley bkn wedding planner tp sbb buat kt pwtc n he is a fren so dia saje tlg design kan...
u tinggal kt trg ke? xtau pung...