Monday, March 2, 2009

M Nasir Oh M Nasir!

Pada mula aku ajak Yayang, aku fikir dia pasti menolak utk ke konsert M Nasir. Tapi aku tak sangka rupanya sangkaan ku meleset. Wow aku sungguh bertuah krn dia setuju. Suamiku mmg tak pernah menghampakan aku. Im so lucky.

Korang mesti tertanya2 n ckp, apa masalahnya dgn konsert tu...

Mmg xde masalah dgn M Nasir. Tapi mmg masalah. Dulu ex-boy aku yg minat sgt dgn M Nasir. Mentalah lagi aku mmg suka pada seni yg tinggi cthnya puisi. dan lagu2 MNasir mmg poetic...Dia slalu nyanyi n main gitar utk aku. He sang a lot. Aku pun mulai suka M Nasir sejak kawan dgn dia... Tapi bukan sbb dia la...sbb MNasir laaaaa...But it was 7-8years agooooo! Semua nya berubah. Life must goes on... and i am moving on without a trace! Biarlah semua tu jd episod dulu dan aku xpernah lagi fikirkan nya...Serious! I Love my yayang very much.

Thank you yang for a lovely nite we spent.
I Love It!


I have everything tht every wife cud possibly need! Owh sayang I Love YOU!!!

Ni sebelum masuk konsert. Sebelum masuk hantu menari.. Hahahh! Mmg happening semua org sporting... Dato Manja n wife, Dato Aziza Bakar oso doing great!

Dapat bergambo kt backstage. Tq to abg ali bakar n aziz bakar...

Hahhh...Tgk me n najwa da mcm kena ribut sbb over exited mase concert. Kami beli tiket yg paling mahal sbb nk support ali bakar.Actually Ali bakar family sblh my husband! Well keep up ur great job Bro!

4 comments:

masviona said...

oh M Nasir...saya pun minat dia juge...ruginye tak tau psl concert dia

Arlina Rosli said...

ye ke? its ok some other time mayb ada lagi.

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

alololo sweetnyer dgn insan tersayang tgk konsert...romantika de amor ;D

Arlina Rosli said...

to nuar:
ok la tu dari romantika di tampoi..heh!