Wednesday, February 25, 2009

Who am I?

Kadang2 aku terfikir. Who am I?
Sometime aku rase mcm hidup ni mcm tak adil. Yela, aku tak selalu beruntung tp most of the time aku rasa aku ni beruntung. Aku selalu mengeluh, bila sesuatu terlepas. Tak kira la apapun.
Am I greedy? Yeah some of the time.
Yelaaa... Kalau company aku dpt job, aku nak lagi. Dan tak pernah puas. Alhamdulillah, my company grow!

Satu lagi, haruskah aku jadi org lain utk memuaskan hati byk pihak. shud i?
Aku adalah aku dan tak mungkin boleh berubah utk org lain.My mom use to say tht i kena belajar utk sesuaikn diri dgn keadaan. Which is betul laa. tp ths is me.

Sometime i ni mcm fussy tp some other time mcm ok je. tgk la mood. tp i bkn jenis yg moody or cpat naik hangin. Tp dont u ever try!

Ttg branded! Nope really la. i baru je beli tshirt sale 4 helai harga RM20 a pc. mmg la kdg2 kita nk reward ourselves dgn luxury n gud stuff, tapi bkn selalu. Lately ni byk sgt bergaul n jumpa org. Rasa mcm hipokrit je bila kena berlakon.

Tak suka!
Tak suka!
Tak suka!

Kalau org tu suka benda tu tp kita xsuka, well let it be theirs. I tak suka nk ckp.."Owh! i pun suka."
paling2 pun diam je la.takkan nk bertekak pulak...

So mcm mane?
Help me!

No comments: