Thursday, February 26, 2009

Shoe Shoe Shoe!

First of all, please excuse my feet yg kering kontang ni ye!

Semenjak i put on weight ni, mmg susah nak cari suitable shoes for me... Dan semua kasut n wedge yg selesa semua mcm utk org lebih berumur. Help me ths time! i need to find something nice n tidak membuatkn i nampak lebih tua...Opppps, berumur!
These are few sample yg i suka pakai lately. I need some suggestion then. Share with me.

Kasut mcm ni slalu pakai utk fuction malam. Sbbkn diamond n bling bling. Nice kan? Its Tiamo. Mmg Tiamo byk kasut yg fabulous n glamour.

Tapi kalau formal, ths two mmg comfy me very much. Ferragamo n Bally.

Tapi lately i mcm ter-ketagihkan wedge mcm ni. Frm Lewre. Dulu i found myself tersangatla gilakan wedge dari Zara. Tapi skrg da tak selesa. Mcm mane? -oh yeahhh. im on diet la ni!

Waaaa. Selesa n Merah! i loike it very much! Its Lewre.

Splurge...Even i jalan more than 4 hrs kt KLCC still bole bertahan nice kan... its Ferragamo.

Last2 pakai ni dgn jeans. Kalau suka i slalu amek 2-3 colors with the same design. senang! tak payah pikir2.Its Lewre. Hehehe. Mcm malas sgt nk berpk. Mmg sah aku dah tua!!!
TolOngggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg!

No comments: