Friday, February 20, 2009

perfume hunting n bubu

Semalam i pergi the weld cari perfume.



I tak pernah pergi warehouse sale cam ni. Almaklum la ketinggalan zaman. 2 ari lepas i ada baca blog redmummy .com kt komen. ada reader suh pegi the weld.Tapi dorg ckp ramai org. So, smlm pukul 3 ptg, me n my yayang n frens try jenguk the weld on our way to low yat sbenornye. kalao ramai org mmg tak masuk la. Tapi we are lucky sbb org nya less than 20. Hehheheh. Apa lagi terkejut monkey we all sbb xpernah tgk markdown price cam tu. i amik mcm2 n byk sgt! senang pasni xperlu pk nk bg birthday present ape utk kwn2. kakakakakh.



Ada yang i borong sampai 10 botol(Black frm Kenneth Cole).


Tak sangka 2-3ribu bole dpt berkati2 perfumes. hahah. H.A.P.P.Y.



At night i pegi amek our new pet named BUBU. Sebenarnya harga dia almost 3k. Tapi i ckp kt my mom 1 thou something only....hehehe.



Si Comel BUBU!

2 comments:

Liyana Safra said...

wah,bestnye perfumes! kat jepun perfume lagi murah dr msia,tp tk smurah sale ni la.bile nak dtg sini?

Arlina Rosli said...

ayoh k ina ajok g san april ni. tp k ina byk work load la syg... mmg muroh perfume ni, beat burberry tu rm90 je.