Thursday, February 26, 2009

Kenangan zaman blajo!

Dulu masa blajo mmg mcm2 pengalaman kena saman ngn gusrd tp yg ni plg klako!

Pada suatu petang, i outing main jalan je sbb tak pakai matrik kad.. Dah tu time masuk kena la tahan ngn guard. mmg menggelabah. masa tu part 2 i da drive kete. pastu tatau nk ckp ape i bg tau je la yg i bkn student tp nk anta kwn blk hostel. so, pak guard ni suruh i tinggalkan IC.

Bila time nk kuar i bwk siap2 matrik kad sbb lepas ni nk masuk semula ikut pagar lain... bila i pegi ke pondok tu nk claim IC, tup tup tup .... Guard tu ckp, mcm mane ni! awak masih lagi aktif sbg student...

Kuang kuang kuang!!!terkonyong konyong muka nk jawab!
Mmg tatau nk buat muka camne. Kantoi depan2 tu!
dah tu i jwb ... yeke pakcik...tak igt pulak...(funny!)

terima sajala surat saman!Huahuahua!

No comments: