Sunday, January 11, 2009

What a Saturday!




Hari ini satu hari spend dgn anak buah ku yg cute alif daniel. Sungguh best sbb budak kecik ni mmg tak tau duduk diam. Tapi aku telah melanggar pantang larang diet ni... tapi hope ni sbg byebye kepada Food yg menjadikan bdn aku membesar bagai sekarang ni.




tadddaaaaaaaaaaaaa!






Mana lagi kalau bukan Paddington House of Pancakes!




Coke Float n Ice lemon Tea.



Hazelnut and banana with honey.





Banana and choc honey comb with honey!







Hot Mocha!
Tapi sebelah pagi i pegi fitting baju kurung utk measure badan i yg makin berisi ni. Nak wat baju kurung kt joycelynn... Auntie joycelynn ckp ..." Along! u smkn berisi...i mean sgt2!"
Uwwaa! sedih tau!
I prefer mkn kt foodcourt utk breakfast! Tapi sungguh mengejutkan. I pesan Asam Laksa.
Tapi first suap, perut n mulut i berapi2. Bila i kuarkan cili...
Mak aii! Bole mati aku mcm ni!

Fuhh banyak tu cili!

Stall yg bole membunuh aku!



No comments: