Saturday, January 31, 2009

What a Chaos!

Semalam selepas mendapat tahu yang flight kami reschedule on the 5th, i pun susun jadual utk sblm berangkat ke SANA. Me n my group balik Trg utk few appointments. On our way back frm KL, kami kena saman... Mmg my husband tak puas hati sbb kereta my mom kat depan tak kena. Geram betul laaa. Mentang2 kete dia VIP... tak adil!





Kami singgah di Geliga @ Kemaman. Di Warong Aziz Satar...Hehhe! Bkn pelakon tu yekk.. Of course kami makan satar n otak2 yg pada i antara yg terbaik...BESTTTTTTTTTTTTTT!


Pastu kami oder Spicy Crab ni! Sedap gilerr!




Spicy Crab! Mmg best... Lepas jugak la rindu pada Coca kt KL PLAZA yg under reno tu...


Tapi hari ni, Rayhar called my dad. Bagi tau yg our flight dorg bg date 2nd feb. Sakit nya hati... Kita dah plan mcm2 terpaksa ikut jadual dorg. geramm kan!
Kena balik KL ari ni jugak.

No comments: