Tuesday, January 6, 2009

Untungnya Ikin

Lambat sikit nk komen. Untungnya Ikin. Sebenarnya I bkn la peminat Mawi @ Ikin... Dan, tak pernah vote Mawi masa d AF(lainla cik Najwa yg habis thou's jugak la). Cuma kat sini i rasa Ikin ni seorg yg beruntung krn dapat Mawi. Mawi pun untung jugak tapi nk ckp dari segi myself as perempuan. Ikin dapat 4 perkara in package:
1.Mawi bkn keturunan di Raja
-sebab kalau royal nnti terikat dgn lot of protocols
2.Mawi muda berjaya
-jarang2 lelaki yg muda berjaya
3.Mawi byk duit
-yelaa org muda jrg byk duit
4.Mawi sayangkan Ikin
-beberapa kali terserempak dgn dorg tgh dating...nampak sgt mawi ni mmg syok habis kt Ikin...sbb kdg2 perempuan lbh tergilakan lelaki dan lelaki berduit lebih ego...

No comments: