Friday, January 30, 2009

Syukur

Dalam hidup ni, i'll always ask myself to satisfy n usaha n usaha.

I selalu mau meningkatkan dan mau buang habit buruk... Kalu org slalu ckp.."dengar guruh di langit air tempayan di tuangkan"...Meaning kena selalu beringat. Sbb kalau guruh belum tentunya hujan. Ishh. Tapi I ni lagi pelik tau...
Dengar je ramalan cuaca esok dah tuang air d tempayan.. Macam mane tu?

I nk berjimat2. Ada aim nk beli ni n nk beli tu... Nk kena kurang kan bershopping. Boleh ke? Ntah la. Nak sgt cuba!

Dalam idup ni mesti ada jatuh bangun. Dulu i pernah suffer bila 2-3 client lambat bayo duit. Pernah raya poket kering. Sadis betul. After this no more!

2 comments:

LiyanaSafraZaabar said...

yana juga ade tabiat buruk bershopping tk ingat dunia,tk reti saving & seumpama dengannya

Arlina Rosli said...

heheh...
mmg susoh nk menangkis sifat boros ni kan...