Thursday, January 15, 2009

Sakit hati dgn suamiku!

Bukan main sakit hati aku... Hari isnin hari tu suppose my husband kena buat small surgery sbb ada benjol kt kepala dia. My mom temankan pegi jumpa doctor. After consult dgn doctor, dia dpt date lain utk surgery sbb doctor suh try some medicine. ok! tapi smlm my husband satu malam tak dapat tido...sbb cuakk! sia2 je dia takut!
Hehhe... rase cam nk golek guling2 gelak! Sian jugak sbb dia ckp benda tu sometime berdenyut!
Dah tu xjadi surgery aku pun lepak la kt butik Redglow... tgk apa yg patut sblm blk KL.maklumla yg menjaga butik tu my sister yg masih muda. baru 20thn..


Yang menyakitkan hati ialah... ada customer dtg! ada yg terkejut dan ada gak yg tergolek gelak!
.
.
.

Nilaaa customer tuuu... mula2 tak perasan it was my husband!


He said: Sbb hari ni tak jadi surgeri, i terpaksa pakai cam ni utk cover benjol ni! Hehhehe!

No comments: