Friday, January 2, 2009

Belanja...

Ari aku berjalan2 n berbelanja sket... Sebenarnya byk beli batik terengganu tadi kat pasar payang tapi dah anta kat tailor. Lama gak tak tempah baju kurung sejak gemok debab ni... Heheheh..

Sun Glass-Nak beli Gucci tapi tepedaya ngn Dior.


My hubby ckp lately i slalu tak sihat so dia beli jeli gamat ni kat Mydin KT.


Ni i blanje my younger sister bracelet gold n white gold plated sbb reward dia tlg jaga Butik, Salon n Spa serta Akademi RedGlow di Dungun.

p/s: gambo blurr sbb guna phone. my digicam xde bateri. charger tinggal kt umah hartamas.

1 comment:

Redbloodsnow said...

whoaaa!!! ur lil sis dpt a gold bracletttt...whoaaa!!! btuahnyer ur sis
nk jadik ur sis gak ah..ekekekeke


:D lawa la braclet tueee..nk curik ah..hehehe